Lediga jobb

Lager/Produktionsmedarbetare till Vännäs Plåt AB

Vill du vara en del av vårt företag och fortsätta bygga vårt varumärke, genom att ge personlig och snabb service till våra kunder?

Ansvarsområde

Dina främsta arbetsuppgifter är: Orderplock, maskinoperatör vid tillverkning av tak- och fasadplåt, samt vara behjälplig vid utlastning och godsmottagning.

Dina arbetskamrater har stor erfarenhet vilket gör att introduktionen till rollen och produktionsarbetet kan utvecklas på ett bra sätt. Vännäs Plåt är en liten arbetsplats vilket gör att arbetsuppgifterna är varierande och ger möjlighet till ett nära samarbete mellan avdelningarna.

Tjänsten är på heltid och över högsäsong april – oktober med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du har några års erfarenhet från arbetslivet, gärna erfarenhet av ett liknande arbete. Eftersom tjänsten innebär att du producerar takplåt är det av vikt att du har ett tekniskt intresse. Under högsäsong är tempot högt så det är viktigt att du är stresstålig, flexibel och noggrann, samt kan prioritera göromål i rätt ordning. Truckkort är ett krav. De truckar som används är B1 och B6.

Intresserad?

Då vill vi att du ansöker senast den 15:e mars via adressen jobb@vannasplat.se . Har du frågor? Ring Rikard Jakobsson på 0935 – 124 22 för mer information.

 

Hitta hit

Marahällan 34
911 94 Vännäs

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR