Självbärande högprofiler

När du önskar god bärighet över stora spännvidder. Vi erbjuder självbärande plåt i många olika utföranden utifrån dina önskemål. Både profilhöjd och tjocklek går att anpassa. Dessutom går plåtarna att beställa med kondensskydd.

Nedan hittar du ett litet urval av alla profiler vi kan erbjuda!

TP 127

Upp till åtta meters spännvidd

Profilen används som kallt yttertak och skall vändas så sidöverlapp sker i profiltopp. Detta för att minska risken för vatteninträngning. Montering av tätband och sidoöverlappskruv tätar ytterligare.

Profilen är ett utmärkt alternativ för användningsområden som skärmtak, carportar, poolskydd mm med krav på spännvidder upp till 8m. Plåten kan även placeras över flera fack eller med förlängda överlapp för att skapa den mest effektiva lösningen. Går att beställa i upp till 16 meters längd!

TP 70

Upp till fem meters spännvidd

Profilen är ett utmärkt alternativ för användningsområden som skärmtak, carportar mm med krav på spännvidder upp till 5m. Plåten kan även placeras över flera fack eller med förlängda överlapp för att skapa den mest effektiva lösningen.

Ett kostnadseffektivt sätt att konstruera bärande bjälklag- och golvkonstruktioner.

TP 45

Är en robust takprofil för större hus, ekonomi- och industribyggnader där längre spännvidder mellan de bärande upplagen oftast förekommer.

Hitta hit

Marahällan 34
911 94 Vännäs

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR