När du hämtar hos oss

 

Här följer lite enkla instruktioner för dig som hämtar din plåtleverans på plats i Vännäs.

Gör så här:

Börja med att ställa bil och vagn på anvisad plats på kartan (lastzon). Kom sedan in genom entrén på framsidan. Vi bjuder på gott kaffe medan du väntar. Ha gärna med dig ditt ordernummer för snabbare expediering.

När pappersjobbet är löst går du ut och väntar vid bilen så kommer din beställning ut med traktor eller truck.

Betalning

Privatpersoner betalar i första hand med betalkort.
Företagskunder betalar generellt mot faktura.

Rätt släpvagn

För tak- och väggplåt – använd ett öppet släp av lämplig längd. Ett öppet släp utan kåpa gör att vi enkelt kan lägga ner emballaget snabbt och smidigt, och utan risk för skador på vare sig varor eller släpvagn.

 

Täckt släpvagn då?

Observera att vi INTE gärna lastar tak- eller väggplåt i ett täckt släp. Din plåtbeställning ligger emballerad i ett stort och tungt paket, och en kåpa kommer därmed att vara i vägen. Lastningen blir svårare och medför ökad risk för skador både på plåten och på släpvagnen. Om du ändå kommer med kåpsläp, ta med egen lasthjälp! Det kommer att behövas för att dra in lasten på släpet.

För mindre beställningar av t ex lister, snörasskydd eller skorstensbeslag fungerar ett täckt släp naturligtvis alldeles utmärkt och kan vara att föredra för att skydda lasten vid hemtransporten.

Glöm inte att ta med spännband (finns annars att köpa hos oss) och gärna en flagga om godset är långt.

Lånesläp

Vi har ett begränsat antal släpvagnar för utlåning, kostnadsfritt i samband med köp av tak- eller väggplåt. Lastlängden är ca sex meter och rejäla spännband ingår. Maximal lastvikt ligger på 750 kilo. 

Är du osäker på om du får dra våra vagnar? Använd transportstyrelsens släpvagnskalkylator (ange reg-nummer TEU034 i släpvagnsrutan) för att få svar direkt. Observera att ansvaret ligger på föraren att framföra ekipaget på ett säkert sätt, oavsett vad kalkylatorn ger för svar. Klicka här för att komma till kalkylatorn >>

Ordinarie öppettider butik
Måndag-fredag 07:00–17:00
Lunchstängt 12:00–13:00

Utlastning av gods
Måndag-fredag 07:00-16:30
Lunchstängt 12:00-13:00

Hitta hit

Marahällan 34
911 94 Vännäs

Kontakta oss

Lediga jobb

Cookies

GDPR